Hoe ik van een braaf jongetje naar een echte slet ging 1

Dit is mijn verhaal van hoe ik van een brave onzekere jongen ben omgevormd tot een echte bottom slet . 


Ik was wat aan het chatten op de site tot ik zag senior zoekt … ik reageerde op hem en we hebben een hele tijd gechat, ik was nog maagd had nog nooit iets met een man gedaan maar wel al lang de gevoelens van een echt sletje te worden, had al verschillende dildos. 
Op een duur hebben we dan toch afgesproken. Ik was 25 toen en hij 61, ik moest mijn speeltjes meebrengen hij zorgde voor de rest. 
Toen ik aankwam drukte ik met knikkende knieen op de bel en hoorde de deur open gaan kom binnen zei hij. We praten te eerst nog wat en dronken iets daarna zei hij sta eens recht, hij bekeek mij helemaal en zei uitkleden nu! Ik begon verlegen mij helemaal uit te kleden tot ik daar dan helemaal naakt stond voor een man van 61jaar . 
Hij begon me te betasten mijn lippen tepels ballen pikje en duwde ook een vinger in men kontje wat was dat heerlijk. Daarna zei hij oke je. Bent gewillig ga je nu in de badkamer maar spoelen, hij bracht me naar de badkamer waar er een spoelslag op de douchekop stak en deed de deur dicht. Op de lavabo lag een tube glijmiddel met een spuitje en een briefje met een plug waarop stond na het spoelen, het spuitje vullen met glijmiddel en in je kontje inbrengen 2x en dan de plug in brengen en naar de woonplaats komen. Zo gezegd zo gedaan. 
Dan ging ik de badkamer buiten opnieuw naar de woonplaats waar hij naakt in de zetel zat met een fameuze knuppel, ik zei wauw daddy wat een formaat, ja daar ga je van geniet zei hij kom maar op je knietjes, ik ging op men knieen tussen zijn benen zitten en moest begingen met aan zen ballen te zuigen ze waren groot en zwaar, daarna moest ik voorzichtig omhoog gaan langs zen piemel tot de eikel en met men tong door zen schacht, dit een paar keer op en neer om dan zen dikke piemel in men mond te nemen wat maar net ging.

Na zo een tijdje gespeeld te hebben pakte hij een dildo boven en wat glijmiddel, hij beveelt mij nu op de zetel te gaan zitten al knielende, hij trok de plug uit men kontje en stak meteen de dildo ernogal ruuw in en ik gaf een kreet , die hij gewoon negeerde en zei als je sevens mij 17x7 pik er in krijgt dan mag je krijsen sletje nu nog niet en ging door met de dildo om me te neuken. Na een tijdje trok hij de dildo er uit en hoorde ik een condoom open scheuren en voelde ik een heel koude grote klodder glijmiddel tussen men billen. Ik voelde hoe hij zen eikel tegen me duwde en stilletjes me begon te neuken wat zeer pijnlijk was met zo een dikke lul. Maar na een tijdje begon het soepel te gaan en begon ik te genieten. Dan ging hij zitten en moest ik on top komen ik liet me met men al openstaande gaatje over zen pik glijden en ging op en neer op en neer en steeds harder tot hij zei stop ik ging van hem af hij trok de condoom af en zei dat ik moest gaan zitten voor hem en spoot al zijn zaad recht in mijn mond en gezicht, daarna moest ik zijn pik nog proper likken en gingen we nog samen douche, na het douche had ik men kleren weer aan en hij zei tot volgende week? Ik antwoorde zijt maar zeker daddy en gaf hem een diepe tongzoen en vertrok met een openstaande kont en voldaan gevoel, uurtje later kreeg ik een sms van hem dat hij het heel leuk vond en al uit keek naar volgende zondag en dat we dan nog een stapje verder zouden gaan. 

3361 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.